21 Aralık 2015 Pazartesi

Abiye Elbiselerde Öne çIkanlar

Abiye elbiselerde öne çıkanlardan bahsetmeye çalışacağız. Bunu yaparken, genel olarak her stilden bahsetmeye çalışacağız.

Öncelikle balık kesime yakın ve dizden sonrası kabarık olan abiye elbise modellerinin ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Bununla beraber, straplez abiyelerde öne çıkanlar ise daha çok renk tonlarında karşımıza çıktı. Pudra pembesi ve yakın tonlar, straplez elbiseler için daha sık karşımıza çıkacak diyebiliriz. Tek omuz askılı abiyeler için omuz kısımlarında taşlar olan örneklerin revaçta olduğunu söylemek doğru olacaktır. trendlerden bazılarını aşağıdaki fotolarda görebilirsiniz.



14 Aralık 2015 Pazartesi

Şık Elbiseler Nasıl Olur?

Şık Elbiseler Nasıl Olur?

Şık elbiseler nasıl olur? Şık elbise için gerekli olan nelerdir? Elbiselerin şık olduğunu nasıl anlarız?

 Şık elbiseler genelde abiye olarak algılanır fakat gündelik elbiselerinde pek tabi şık olabilmesi için çeşitli numaraları vardır. Son yıllarda şık elbiseler çivili, taşlı, dantelli, tül detaylı oluyor. Şıklık anlayışı kişiden kişiye değişir. Bu nedenle seçtiğiniz elbise kişiliğinizi yansıtır. Şık sade, şık süslü olan elbiseler de vardır. Şık sade olmayı tercih etmek istiyorsanız elbisenin şekli markası ve benzeri özellikler elbiseleri şık yapabilir. 

 Şık elbise için gerekli olanlar yine kişiden kişiye değişebilir. Taşlar, tuşlar, tüyler değişik aksesuarlar kullanarak elbiselerinizi ve ya elbisenizi şık yapabilirsiniz.